Home > Apps > News & weather > Telegrafi
T + -
Telegrafi

Telegrafi

Publisher: BuilderSoft
( 3 Reviews )
License: Free
Available on
Mobile device

Screenshots

Information

License:Free
Category:News & weather
User-rating:5.0 ( 3 Reviews )
Publisher:BuilderSoft
Language supported:

English (United States)

Minimum
OS:Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1
Architecture:ARM
Recommended
OS:Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1
Architecture:ARM

Description

Telegrafi.com është njëri nga protalet më të famshme në Kosovë dhe Shqipëri. Grupi BuilderSoft pasi që Telegrafi.com nuk ka zhvilluar ende pë këtë platform, kjo është arsyeja që ne e zhvilluam këtë aplikacion. Informacionet nga Telegrafi janë pjesë edhe e Informohu.

Show More

People also like

MSN Weather
MSN Weather
Free
MSN News
MSN News
Free
MyRadar
MyRadar
Free
WeatherBug
WeatherBug
Free
Flipboard
Flipboard
Free
Blue Skies
Blue Skies
Free
Nextgen Reader
Nextgen Reader
$1.79
Vieather
Vieather
Free

Reviews

  • 7/17/2016
    Vg by Lushi

    Good

  • 3/1/2016
    Wow by Lundrim

    Nice one

Articles

About Telegrafi

New and rising apps

Best-rated apps